TUMBLE ‘N DRY | OUTFIT OLIVIA


We gaan even samen aan de wandel denkt Olivia! En wat heb je op deze leeftijd nog meer nodig dan de steun van je favoriete knuffel?! Olivia draagt een legging van Tumble ‘N Dry uit de nieuwe zomercollectie. Met deze collectie kun je de kledingkast van je dochter weer lekker vullen met roze en rode tinten maar ook geel en mintgroen zijn kleuren die je deze spring/summer bij Tumble kunt vinden. Lekker fris en vrolijk allemaal! Ik zou zeggen kom maar op met een paar warme zonnestralen! Voor de tijd van het jaar draagt Olivia de legging nu met een vestje van Name it en een bloesje van Minimize. Klaar voor een gezellige wandeling! Have fun today!

Via deze link kun je Tumble ‘N Dry shoppen

_63A9910

_63A9899

_63A9859

Klik hier om Tumble ‘N Dry te shoppen

Combineer jij ook je winterkleding met je zomerse aankopen?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie