TUMBLE ‘N DRY |OUTFIT SAM


Wat is er nou leuker als tiener om nog even geen jas aan te hoeven met prachtig herfstweer en een nieuwe trui gewoon zo te kunnen showen. Want eerlijk, vroeger als we iets nieuws aanhadden, dan begon de dag al leuker bij het aankleden. En dat is eigenlijk nog steeds zo! Sam draagt (en lees: wil niet meer uit) een zwarte trui van Tumble ‘n Dry waarvan de geborduurde bloemen niet helemaal vast zitten maar als een extra laagje op de trui zijn vastgemaakt. Kant aan m’n shirt! Een basic sweatshirt met meisjesachtige upgrade. Super zachte katoen en het zwart maken ‘m een makkelijk te matchen favoriet. Draag hem zoals Sam een stoere jeans. Maar kan natuurlijk ook met een leuke rok en een dikke maillot…

Door Sam:
Deze trui vind ik helemaal te gek. Ik vind dat stoere en dan die bloemen heel erg leuk. Ik hou wel van zwart maar als het dan iets extra’s heeft, zoals kant of een strik of zoals nu de geborduurde bloemen past dat wel meer bij wat ik leuk vind, deze trui wil ik wel graag in mijn kast…..Mam?

Klik hier voor nog meer Tumble ‘n Dry

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-69

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-78

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-77

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-83

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-81

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-80


Klik hier om de trui direct te shoppen bij Tumble

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Samantha Bosdijk

Plaats een reactie