MIX & MATCH | OUTFIT THIRZA

Wat word ik ontzettend vrolijk van deze outfit van Thirza! Een frisse en zomerse look door de combinatie van de verschillende blauw tinten, de fijne details zoals de afwerking langs de mouwtjes en de fringes aan het rokje. Ja, dit is toch echt wel een favoriet lookje. Thirza draagt een rok van Molo, het model is vrij simpel maar daardoor juist gemakkelijk te combineren. Op de voorkant van het rokje zitten fringes wat het rokje net weer even speciaal maakt. Thirza draagt haar rok met een blauwe print top en een ‘kimono’ vest van de Zara. De heldere blauwe kleuren en de bohemian details maken de outfit helemaal af! Een paar te gekke sandalen eronder en Thirza is klaar om naar buiten te gaan! Wat vind jij van deze look? Enjoy!

De sandalen van Thirza zijn van het Spaanse kinderschoenen merk Maison Mangostan en wij mogen maar liefst 5 paar weggeven! Oh yes!! Meedoen kan nog. Check deze blog én onze Facebook pagina voor alle details! Morgen – maandag 27 juni –  maken wij de 5 winnaars bekend. Good luck!

Je kunt de rok shoppen via deze link

_63A2114

_63A1832

_63A1812

_63A2072

_63A1914

_63A2143

Klik hier om meer van Molo te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Thirza? Ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie