GESPOT | NIEUW KINDERMODE MERK FREE SISTERS

Op de kindermodebeurs Playtime in Parijs heb ik een heel gaaf nieuw kinderkleding merk gespot dat ik graag met je wil delen! Free Sisters, een kindermode merk uit Berlijn met een collectie waar je U tegen zegt. Want wat ziet deze eerste collectie van dit merk er goed uit. Subtiele prints, mooie, rijke en uitgewerkte materialen en daarnaast ook nog toffe accessoires. Maar dat is niet de enige reden dat is zo ontzettend enthousiast bent over dit kindermode merk!

Ik krijg vaak de vraag van moeders of ik nog een leuk kindermode merk weet voor de wat oudere (tiener) meiden, wat er niet kinderachtig uitziet. Nou, dit merk is alles behalve dat én loopt door tot meiden tot 14 jaar! Grove vesten, stoere prints en items die helemaal on trend zijn. Mijn favoriete item uit de collectie is de zilveren metallic rok. Iets langer qua model, wat we komend seizoen ook heel veel gaan zien. Helaas heeft dit merk nog geen website, maar wanneer  de collectie in januari uitgeleverd gaat worden, laat ik je dit natuurlijk meteen weten!

Wat vind jij van de nieuwe kindermode merk? Leuk als je het laat weten in een reactie op Facebook!

_63A3133 _63A3136 _63A2563 _63A3128 _63A3131 _63A3141 _63A2555

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk? En wat vind jij van deze metallic rok?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie