PERSONAL COLUMN: TROTS OP FOTOSHOOT EN PUBLICATIE MILK

Ik heb mijn koffer ingepakt, want morgen vlieg ik naar Madrid! Ik ga voor mijn werk naar de kindermodebeurs Little Barcelona. Dit is een kleine, maar héle leuke kindermodebeurs. De vorige keer dat ik er was ontdekte ik er o.a. de geweldige nieuwe Spaanse kinderschoenen van Maison Mangostan waar ik jullie in al mijn enthousiasme mee heb plat gebombardeerd 😉 En ik werd verliefd op het Engelse kindermode merk Organic Zoo. Het prachtige, wat basic achtige merk met coole teksten als ‘milk’ en ‘chocolate’. Weten jullie welk merk ik bedoel? Ik ben een groot chocolademonster, dus je snapt dat zo’n merk bij mij direct een streepje voor heeft 😉

Helemaal gaaf werd het pas, toen ik – inmiddels weer terug in Nederland – door Organic Zoo werd gevraagd om de styling en fotoshoot van hun nieuwe collectie te doen. Wauw, wat een eer! Zo enthousiast als ik ben zei ik hier natuurlijk hartstikke JA op! Het werd een werkklus waar we met het hele team van Kindermodeblog enorm veel tijd, liefde én energie in hebben gestoken. En waar ook een aantal van jullie kindjes een prachtig aandeel in hebben gehad. En wat ben ik mega, mega trots op het resultaat!

And guess what?? De foto’s van onze shoot voor Organic Zoo zijn geplaatst in het Milk Magazine, dit is een internationaal toonaangevend kindermode magazine. Ik ben echt apetrots, dat snap je zeker wel. Morgen vlieg ik dus naar Madrid, en daar krijg ik pas de Milk in het echie te zien. Uiteraard heb ik al wel een fotootje ontvangen en deze deel ik natuurlijk ook met jou!

Ik ben benieuwd wat Madrid me deze keer gaat brengen, ik heb iig heel veel zin in! Ga je online met me mee?

– X♡ – Free
(Volg jij mij nog niet persoonlijke op Instagram? Klik dan even hier )

frederieke wieberdink

_63A6081

_63A6160 _63A6219 _63A6110Frederieke: Trui Maison Scotch (via Biggles) Broek en Jas Zara

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie