BILLIEBLUSH | OUTFIT LYNN

Weet jij ook af en toe ook niet meer wat je ‘s ochtends uit de kast moet trekken met dit wisselvallige weer? Ik denk dat jij en ik niet de enige zijn, want wanneer ik op straat loop zie ik zo ongeveer elke seizoen de revue passeren 😉 De key tot succes in dit geval is naar mijn idee laagjes. Vooral bij kinderen is dit erg fijn! Lynn draagt een licht gewatteerd vestje van Billieblush dat door de zachte roze basis en kleurrijke cactus print super zomers is. Ideaal op dagen wanneer het weer niet helemaal weet wat ze wil. Lynn draagt haar vestje op een T-shirtje en broekje van de Zara waarin ze lekker kan bewegen door het soepele materiaal. Een paar leuke sneakertjes of sandalen eronder en Lynn is ready to go! Have a nice day!

About Billieblush
Billieblush is een kinderkleding merk uit Frankrijk en is het ultieme kleding merk voor meisjes. Vrolijke kleuren, sprankelende printjes en girly details, altijd met een knipoog. Want de kleding moet vooral draagbaar zijn en lekker zitten. Originele details als fluor accenten en materiaal mixen maakt dat dit kindermode merk anders is dan de rest!

Je kunt het vestje van Billieblush shoppen via deze link

_63A7394

_63A7468

_63A7657

_63A7390

_63A7408

_63A7766

Klik hier om Billieblush te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Lynn?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie