BILLIEBLUSH | OUTFIT LOT

Wij zijn verliefd! Mega verliefd op deze super vrolijke, zomerse en onwijs zoete playsuit van Lot! Perfect voor de zomer en natuurlijk op vakantie! Zien jullie Lot al vrolijk rennen en spelen in het park met haar eendje? Het pakje is gemakkelijk aan en uit te trekken door de drukknoopjes bij de benen en door het badstof materiaal voelt deze ook super zacht aan! De combinatie van de felle en zachte ‘snoep kleuren’ maakt van deze playsuit een echte eye-catcher! Super vrolijk en speels, precies hoe kinderkleding hoort te zijn toch?! Leuk detail is ook het kap mouwtje met subtiele pompom kwastjes. Lot is ready for summer! Klaar om lekker te spelen en naar buiten te gaan! Have a happy day!

Je kunt de playsuit shoppen via deze link

_63A1639

_63A1636

_63A1675

_63A1671

_63A1625

Klik hier om te Billieblush te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Lot?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie