BILLY BANDIT| OUTFIT SIEM


OH! Siem is ready for some fun! En wat draagt hij een coole outfit vandaag! Kinderen dragen over het algemeen minder vaak een blousje, terwijl het eigenlijk super leuk staat! Er hoeft dus niet speciaal een feestje op de planning te staan om dat ene mooie blousje weer is uit de kast te trekken 😉 Het zorgt voor een geklede maar casual look als deze combineert met bijvoorbeeld een stoere sneaker. Siem draagt vandaag een blouse van Hugo Boss, een aansluitende pasvorm, mooi wit en de ronde vorm aan de onderkant van de blouse zorgt voor een jong en eigenwijs effect! Het blousje dat Siem draagt heeft een korte mouw en is dus ook perfect voor de zomer! Wij hebben de blouse gecombineerd met een te gekke blazer van Billybandit. Een mooie donkerblauwe structuur stof met een coole badge! Helemaal hip! Gecombineerd met een stoere jeans maak je de totale outfit stoer en casual! Have a nice day!

Je kunt Billybandit shoppen via deze link

_63A1575

_63A1580

_63A1398

_63A1565

_63A1418

_63A1456

_63A1489

Klik hier om Billybandit te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Siem?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie