DE BOHEMIAN STYLE VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Het allerliefste struin ik instagram af op zoek naar nieuwe merken en webshops waar ik nieuwe kleren voor Mckenzie (en straks ook Scottie) kan scoren. En ik laat me graag inspireren door Kindermodeblog!
Maar soms als je gewoon even snel een shirtje nodig hebt, dan blijft het toch wel heel makkelijk om gewoon de H&M in te duiken. Ook wel vriendelijk voor de portemonnee, mits je het bij dat ene shirtje laat natuurlijk!

Ik vond deze top zo leuk, kreeg er helemaal een beetje dat bohemian Ibiza gevoel bij. De streepjes legging is ook van H&M, die hadden we al een tijdje liggen maar blijft een favoriet item om mee te combineren! Zonnetje erbij en zand tussen mijn tenen en ik waan me bijna op een strand in Ibiza, in plaats van in de speeltuin…

Je kunt de top shoppen via deze link

IMG_1319

IMG_1345

IMG_1347

IMG_1349

IMG_1333

Klik hier om de top direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Mckenzie?

Tags: , ,

Plaats een reactie