L’ENFANT SAUVAGE | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

Ik geloof dat iedereen inmiddels wel toe is aan een beetje zon. En hoewel we nog steeds moeten wachten tot de lente komt, begin ik stiekem al te verlangen naar de zomer. Blote benen, waterpret en zand tussen je tenen!

Ik zie in veel shops al te leuke badpakjes, slippers en de allerleukste zomer outfitjes. En dit zomerse pakje van L’Enfant Sauvage hangt inmiddels al vooraan in de kast! De naam doet het misschien niet vermoeden, maar dit merk wordt ontworpen en geproduceerd in Barcelona. En als je Kindermodeblog een beetje volgt dan weet je al: kindermode uit Barcelona is te gek!
Ik ben zelf gek op jumpsuitjes en wat ik extra leuk vind aan dit pakje is de kleur! Ze noemen het zelf eucalyptus groen en heeft een leuke print van zwarte bloemen. Het is gemaakt van zacht en comfortabel katoen. Mckenzie is helemaal klaar voor de zomer… nu alleen nog wachten tot de weergoden zover zijn!

IMG_1165
IMG_1170
IMG_1175
Wat vind jij van deze jumpsuit?
Tags: , ,

Plaats een reactie