GAP KINDERKLEDING | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

Voor onze vakantie in Miami hadden we onszelf twee doelen gesteld: 1. shoppen 2. strand. En ik kan je zeggen, beide doelen hebben meer dan gehaald!

Dag twee na onze aankomst zijn wel al direct naar de grootste outlet mall in de buurt gegaan, en met grootste bedoel ik: meer dan 350 winkels!! Uiteraard kan je hier heel goed slagen voor sneakers, maar ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet zo onder de indruk ben van de Amerikaanse kindermode.

Als je hier in de normale kledingzaken rondkijkt dan zie je pas hoe verwend wij zijn met al die prachtige stijlvolle Europese labels! Dus outlet of niet, voor mijn kleine meid shop ik toch liever thuis. Maar naast een paar leuke Vans, heb ik toch ook wat leuke items kunnen scoren bij GAP Kids. Vinden jullie die legging met gouden veren ook zo te gek?!

Via deze link kun je GAP Kids online shoppen

IMG_0618

IMG_0621

IMG_0624

IMG_0626

IMG_0619
Klik hier om GAP online te shoppen

Wat vind jij van het outfitje van McKenzie?

Tags:

Plaats een reactie