DE HIPPE ZOMER SHORT VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Wij wonen in een appartement en met dit heerlijke weer wil je natuurlijk het liefst buiten zijn met je kids. Dus deze mama dacht dan gaan we toch ‘even’ een stukje wandelen met Mckenzie (2) en Scottie (3 weken).
Ik had al heel slim bedacht dat we de eendjes wel konden gaan voeren, want anders is er voor het oudste dametje niets te beleven. Kon mama mooi wat kiekjes schieten van het nieuwe zomer outfitje.
So far so good, maar naar huis hoorde natuurlijk niet in de planning. Met veel protest en omkoperij (ipad kijken) werkte ze wel mee. Eenmaal thuis rustig achter de iPad, begon onze jongste spruit te protesteren. Dus met 1 hand, een half oog en ondertussen vragen beantwoorden van Mckenzie over wat ze allemaal op de iPad ziet… heb ik het dan toch voor elkaar gekregen.

Bij dit heerlijke weer komt deze vrolijke shorts met palmbomen van Name it helemaal van pas. Ik heb er een wijd uitlopend shirtje bij gedaan met een beetje bling en dezelfde kleur van het broekje komt ook weer terug.

Je kunt de vrolijke short shoppen via deze link

IMG_1287

IMG_1284

IMG_1279

IMG_1293

IMG_1275

Klik hier om direct naar de webshop van Name It te gaan

Wat vind jij van deze zomerse outfit?

 

Tags: ,

Plaats een reactie