TUMBLE ‘N DRY VEST | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Zoals jullie al weten, ben ik de personal stylist van mijn zoontje Aiden. Rond deze tijd ongeveer een jaar geleden, ben ik voor het eerst over hem gaan bloggen. En volgens mij doe ik het stylen best aardig, want ik mag hem nog steeds kleden, al hoewel dat ik mijn onderhandelingstechnieken steeds vaker moet inzetten. Vanaf heden mag ik mijn klantenbestand uitbreiden ;-). Hierbij het profiel van mijn nieuwe klant; net 1 jaar – gaat gemiddeld een paar keer per dag op de grond liggen rollen van boosheid, maakt harder geluid dan een sirene en kan bijten en krabben als een malle. Wilt alles wat Aiden heeft en doet. Rara, je raad het misschien al? Ok, 1 tip… het is geen huisdier.

Mag ik je voorstellen aan Aimee… het zusje en voor de meeste onbekenden het ‘broertje’ van Aiden. Ik ben super blij met een dochter en happy dat ik niet alleen voor jongenskleding kan shoppen, maar al geruime tijd dus ook voor meisjeskleding. En wat een keuze! Zoals hierboven omschreven is Aimeetje wel een pittig ding in vergelijking met haar broer. Wellicht herken jij dat? Want ik hoor vaak dat meisjes pittiger zijn dan jongens. Toen ze nog in mijn buik zat, had ik wel gedacht dat ik ‘tuttige’ kleding wel heel leuk zouden voor een meisje. Denk aan jurkjes, tule, kant, ruches, rokjes etc.. Maar integendeel, ik vind dat namelijk helemaal niet zo leuk staan bij haar. Ik hou meer van stoere bomberjacks, harembroekjes, oversized vesten en sweaters. En zo wordt ze ook gestyled. Dat is misschien ook de reden dat ze 9 van de 10 keer wordt aangezien als een jongentje oftewel broertje van Aiden, haha. Nu kies ik wel vaak voor de kleur roze, maar zelfs dan wordt ze niet als meisje herkend. Wat vind jij, lijkt zij op een jongentje?

Aimee heeft vandaag een super schattig vestje aan van Tumble ’n Dry. Ik heb het oversized gekocht, zodat het net iets stoerder staat als ze het open draagt. Daaronder een wit geborduurd tuniekje. De drukke roze dolfijnen legging, maakt het geheel helemaal af.

Via deze link kun je Tumble ‘N Dry shoppen

DSC_1119

DSC_1142

DSC_1159
Klik hier om Tumble ‘N Dry te shoppen

Wat vind jij van Aimee d’r outfitje?

Tags: ,

Plaats een reactie