NAME IT JUMPSUIT | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Op dit moment ben ik een weekje op vakantie. Alweer? Ja alweer maar dan niet met het gezin maar alleen, nou ja met een vriendinnetje maar zonder man en kids.

Een hele week in de zon en vooral zo min mogelijk doen.  En hoe lief ik mijn kids ook vind, dit is wel heeeeeeeeeeerlijk na die hele drukke periode die we gehad hebben. Michel is de afgelopen jaren al vaker zonder ons wat langer weg geweest en hij vond dat ik nu aan de beurt was. Helemaal mee eens natuurlijk 🙂 Wel gek hoor die rust en tuurlijk mis ik ze maar door Facetime kunnen we elkaar toch elke dag even zien. En ze zijn in goede handen bij onze oppas, oma’s en natuurlijk bij hun eigen papa.

Het uitzoeken van de kleding is bij ons thuis wel echt mijn ding, omdat ik het leuk vind maar ook omdat ik volgens Julie van de kleding ben. Snap niet hoe ze daar bij komt 😉 En heb ik nou voor alle dagen setjes klaar gelegd om het iedereen makkelijk te maken? Nee natuurlijk niet!

Dus het zou heel goed kunnen dat Julie de hele week in haar Frozen t-shirt loopt waar Anna, Elsa EN de rest van de familie op staan in combinatie met haar tutu rok die eigenlijk alleen voor de peuterdans op zaterdag bedoeld is.  En dat is helemaal prima want daar zijn de weken dat je moeder er niet is ook voor! Op de dag dat ik wegging hebben we samen nog wel even haar kleding uitgezocht. Dat was niet zo moeilijk want vlak ervoor heb ik deze jumpsuit van Name It voor Julie gescoord.

Julie was meteen fan bij het zien ervan, het pak heeft een zebraprint in lichtgrijs en donkerblauw, heeft zakken, een tailleband, knoopjes naar boven en is van een superelastisch stofje waardoor het heerlijk zit! De bedoeling was ‘m zo te dragen maar doordat het wat fris is hebben we er later ook een vestje (yep daar is ie weer) over heen gedaan. Samen met haar witte Adidasjes een heerlijke combi! Wat vinden jullie van haar nieuwe jumpsuit?

Je kunt het pak shoppen via deze link

DSC02769

DSC02767

DSC02750

DSC02795

DSC02790

Klik hier om direct naar de webshop van Name it te gaan

Wat vind jij van de outfit van Julie?

Tags: , , ,

Plaats een reactie