NAME IT | OUTFIT PHILOU

Eindelijk heb ik Philou verwend met een super leuk nieuw pakje. Aangezien zij het tweede meisje is draagt ze veel kleertjes die van Olivia zijn geweest. En heeeeel af en toe verwen ik haar ook met iets nieuws!!

Nu heb ik dit super lieve babypakje van Name It speciaal voor Philou geshopt. Het pakje heeft zoals je kunt zien een goede pasvorm en is heel fijn in gebruik. Aan de voorkant zitten knoopjes en aan de broekspijpen druk knoppen.

Voor Philou zit dit pakje erg comfortabel, hier kan ze zich goed in bewegen (rollen, liggen en zitten). Eerlijk is eerlijk, broekjes, jurkjes en vestjes zijn super leuk en zit ook prima, maar een babypakje is voor een baby tot een maand of 8 toch echt het fijnst.

Het pakje is verkrijgbaar in het roze en grijs. Zelf heb ik voor de kleur roze gekozen. Lekker zoet en het staat Philou mooi. Daarnaast vind ik het leuk als mensen zien dat het een meisje is als ze in de kinderwagen zit. Trouwens al maakt de kleur roze dan nog niks uit, ook daar kijken mensen niet naar. ‘Wat een schatje jongetje’ en ‘Wat een lief broertje heb jij’.. Krijg ik regelmatig te horen. Maar goed dat zijn we inmiddels wel gewend! Stiekem hoop ik dat Olivia een keer grappige opmerking terug maakt.

Je kunt het pakje van Name it hier shoppen

Name it Philou
Name it Philou
Name it Philou
Name it Philou
Name it Philou
Name it Philou

Wat vind jij van het pakje van Philou?

Tags: , ,

Plaats een reactie