BOHO BABY | MIX & MATCH


Het weer in Nederland, daar is toch echt geen pijl op te trekken! Waar we vorige week stralend zomer weer hadden en de kids in een kort broekje naar buiten konden gaan, is het deze week niet gek als je toch weer een sweater uit de kast pakt. Een echte Hollandse zomer zullen we maar zeggen ūüėČ En ach… laten we het vooral van de positieve kant bekijken! Want het is de perfecte reden om dat lievelings jasje, vestje of broekje weer uit de kast te pakken. Lynn draagt een fijne sweater van Little Indians die door de vintage roze kleur en de tekst toch heel zomers aanvoelt. Het materiaal voelt super zacht aan wat het dragen nog comfortabeler maakt. Lynn draagt haar Boho sweater op een tijger¬†print legging van Sproet & Sprout. Een outfit waar ze¬†heerlijk ik kan rennen en spelen met haar tweeling zusje Merle! Wat vind jij van deze outfit? Enjoy!

Je kunt de sweater shoppen via deze link
_63A7003

_63A7025

_63A7016

_63A7090

_63A7000

_63A7068

Klik hier om de trui direct te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie