SPROET & SPROUT | DE MIX EN MATCH OUTFIT


Eén van de dingen die ik zo onwijs leuk vind aan kindermode is dat er eigenlijk zo ontzettend veel kan! Ik kan echt enorm blij worden van kinderen die er uniek en eigenwijs uitzien! Ik zeg ook altijd tegen ouders als ze mij vragen kan dit wel bij elkaar? Of kan dit, of dit? Ja juist! Denk eens buiten de lijntjes!! Het hoeft niet allemaal zo perfect op elkaar afgestemd te zijn. Dat kan natuurlijk wel, maar dat is natuurlijk wel wat minder origineel. En de meest unieke outfits krijg je juist door lekker te mixen en matchen!

Graag wil ik deze outfit van Jade met jullie delen! Ze draagt een rokje van Sproet & Sprout met een shirtje van Iglo & Indi, en een jasje en maillot van de Zara. De kleur van deze maillot vind ik echt prachtig in de herfst en geeft de outfit meteen ook wat kleur! Het rokje is nog wat aan de ruime kant zoals je ziet, maar als jij een dochter hebt, zul je vast wel herkennen dat je een rokje soms best een maatje kleiner kunt shoppen. Of je koopt ‘m goed op maat, maar kunt er eeuwen mee doen! 🙂 Kinderen groeien als kool uit hun geweldige kleertjes, maar die vlieger gaat voor rokjes echt niet op. Herkenbaar? Het merk Sproet & Sprout is (nu nog) alleen voor kleine kinderen, maar dit rokje mag je ook aan je garderobe toevoegen als je eigenlijk al uit dit merk bent gegroeid. Wij kunnen niet wachten tot heel Sproet & Sprout een maatje groter gaat, wat een mega te gek merk is het toch. Eens?

Dit rokje is trouwens ook heel erg leuk voor de feestdagen!! Tipje 🙂

Via deze link kun je het rokje direct shoppen

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-116

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-118 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-114 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-121 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-120 Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-117

Klik hier om veel meer leuks van Sproet & Sprout te zien

Wat vind jij van dit rokje?

 

 

Fotografie door Samantha Bosdijk

 

Tags: ,

Plaats een reactie