DIT IS HET TOFFE BOMBER JASJE VAN AIMEE


Door Sophary:

Ik ben zelf helemaal gek op bomberjacks. En vooral toen ik deze blingbling laatst zag hangen bij de H&M. WOW! Ik was meteen verliefd. Hoe tof, een gouden bomberjack, en ook nog eens met pailletten. Ik was meteen in mijn hoofd aan het combineren geslagen. Dit BOMbertje is letterlijk en figuurlijk de bom! Ik moet dit gewoon hebben. Gelukkig ging de liefde voor dit jasje voor mezelf snel over – ik stond namelijk op de kinderafdeling – grrrrr. Maar deze liefde zet ik gewoon door naar mini-me Aimee. Want dit jasje staat haar ook gewoon veel beter ;-).

Vandaag zijn we lekker aan de wandel gegaan in Rotterdam en ik weet niet eens meer hoeveel toffe reacties ik heb gehad op haar nieuwe blingbling. Ik denk dat deze jasjes ondertussen zijn uitverkocht bij de H&M in Rotterdam hahaha. Aimee draagt haar bomber met een shirtje van Sproet & Sprout en een broekje van de H&M. Wat vind jij van deze bomber?

Je kunt deze bomber shoppen via deze link

sdr

dav

dav

dav

dav

dav

Klik hier om de bomde direct te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie