TREND MUSTHAVE | BOMBER JACKET


Het bomber jasje is hot, hot, hot! Want het bomber jasje – ook wel baseball jack of varsity jack genoemd – zien we in menig kinderkleding collectie voorbij komen. Ze zijn te vinden in verschillende materialen als nylon, jersey, suède, we hebben zelfs zijde exemplaren voorbij zien komen, maar daarnaast er is ook een grote variatie aan kleuren en printjes te vinden! Het leuke aan bomber jasjes is dat ze voor zowel jongens als meisjes super gaaf zijn en je ze het hele seizoen door kunt dragen. Waar je de bomber nu als jasje draagt gebruik je ‘m in het najaar als vest. Wij zijn fan en hebben vast 10 toffe exemplaren voor je geselecteerd! Ben jij ook zo fan van het bomber jacket?

 

Schermafbeelding 2016-06-12 om 12.50.10

  1. IKKS
  2. Popupshop
  3. Mini Rodini
  4. Finger in the nose
  5. Finger in the nose
  6. Zara
  7. Beau Loves
  8. Name it
  9. Someday Soon
  10. Mini Rodini

Welke bomber kies jij? Laat het ons weten op onze Facebook pagina!!

 

Tags: , ,

Plaats een reactie