BOMBER TREND |OUTFIT LOTUS


Bomber jasjes zijn een echte hit op het moment! Voor zowel de boys als de girls is dit een echte musthave en een ideale (tussen) jas voor het zomer seizoen! Het model en details, zoals de ribbing aan de mouwen en kraag, zijn natuurijk hét kenmerk van dit jasje! Maar je ziet het bomber jasje in vele uitvoeringen. Denk hierbij aan verschillende materialen als nylon, katoen of een mix van verschillende materialen met bijvoorbeeld wol. Deze zie je vaak richting het najaar. Lotus draagt vandaag een effen nylon model met een lichte glans. Super gemakkelijk te combineren, met een stoere jeans eronder zorg je voor een coole look! Maar wil je liever iets meer contrast? Combineer de bomber dan ook gerust op een rokje, hiermee maar je de outfit gelijk meer girly. Lotus is klaar om op pad te gaan! Enjoy your day!

Je kunt het bomber jasje shoppen bij Lemonade in Amsterdam. Deze winkel heeft geen webshop, maar nemen wel bestellingen aan via de mail! Hoe fijn?!

Via deze link kun je naar de contact gegevens van Lemonade

_63A0821

_63A0777

_63A0838

_63A0744

_63A0658

_63A0706

Klik hier om naar de website van Lemonade te gaan

Wat vind jij van de bomber trend?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie