BOMBERJASJE | OUTFIT AIMEE

Door Sophary:

Waar jaren terug de bomberjack enorm geliefd was onder gabbers, is het jasje anno 2016 helemaal stylish voor zowel volwassenen als kids. En dan bijvoorkeur in alle aparte printjes en stoffen. Voor Aimeetje heb ik voor deze zomer al 3 verschillende soorten bomberjacks in de kast hangen.

De afgelopen weken hebben we super mooi weer gehad. Dus wij mogen echt niet klagen. Het is alleen jammer voor die coole jasjes die binnen in de kast moeten blijven hangen ;-). Maar dit weekend had dit faux fur bomberjasje ‘geluk’.

Het jasje van H&M heb ik gecombineerd met een blauwe skinnyjeans en zwart/witte veter schoentjes van Ocra. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt via deze link shoppen bij H&M

dav

dav

dav

dav

dav

sdr

Klik hier om te shoppen bij H&M

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie