SPROET & SPROUT |OUTFIT OLIVIA

T-shirts zijn onmisbaar in de kledingkast van je zoon of dochter. Voor mijn gevoel kun je deze nooit genoeg hebben. Een T-shirt draagt makkelijk en is goed te combineren. Kinderen zijn dol op buiten spelen, klimmen en springen. Wanneer wij buiten spelen, naar een speeltuin of kinderboerderij gaan dan zorg ik voor makkelijk zittende kleding waarin Olivia zich vrij kan bewegen.

Sproet & Sprout is een van mijn favoriete merken. Inmiddels heb ik een aantal items van dit merk. De neutrale kleuren en gave prints vind ik echt te gek. Daarnaast is de kwaliteit ook echt super. De pasvorm is goed en zelfs na een aantal wasbeurten blijft de kleding van Sproet & Sprout mooi. Dit is voor mij wel een must wanneer ik kleding koop, aangezien het om de haverklap in de was gaat. Garantie heb je natuurlijk nooit maar ervaring met bepaalde merken of winkels wel. Ik kies graag voor een veilige weg ūüėČ .

Olivia draagt hier het ‘landscape’ T-shirt. Een mooi wit T-shirt met een zwart landscape print. Dit unisex T-shirt maakt iedere outfit fashionable. Ik combineer het T-shirt met een legging en een paar stoere sneakertjes.

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Je kunt het shirt van Sproet & Sprout hier shoppen

sproet sprout shirt olivia sproet sprout shirt olivia sproet sprout shirt olivia sproet sprout shirt olivia sproet sprout shirt olivia sproet sprout shirt olivia

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van het T-shirt van Olivia?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie