TILLY DE TOEKAN | OUTFIT OLIVIA

Yessss de zomer komt steeds dichterbij. Wat ben ik hier aan toe, toe aan heel veel vitamine D. Weg met die snotneuzen en winterjassen. Vooral nu ik overal geweldige nieuwe zomer collecties zie kan ik echt niet wachten.

Voor Olivia ga ik deze zomer een aantal rokjes en jurkjes scoren. Dit draagt Olivia graag op dit moment en het staat ontzettend leuk (vind ik)!

Het eerste item wat ik aan jullie wil laten zien, gaat zeker Olivia haar favoriet worden (en ook die van mij). Het rokje is van Sproet & Sprout. Deze zomer neemt Sproet & Sprout ons mee naar de tropische wereld van Tilly de Toekan. Een tropische en vrolijke collectie zonder kleuren. Zonder kleuren? Yesss want Sproet & Sprout staat voor zwart & wit. Zelf word ik heel hebberig bij het zien van deze geweldige nieuwe collectie. Mooie prints in neutrale kleuren, stoer en toch lief! Precies wat bij Olivia past.

Het rokje is gemaakt van linnen en heeft een zwarte elastische band met glittertjes. Dat wordt zwieren en zwaaien deze zomer!

Om jullie alvast in de zomerse sferen te laten komen heb ik het rokje alleen gecombineerd met een shirt van Mingo. Het rokje kan natuurlijk al eerder gedragen worden met een maillot en een vest.

Ik ben verkocht! Jullie ook?

Klik hier om dit rokje van Sproet & Sprout te shoppen

Olivia toekan rok Olivia toekan rok Olivia toekan rok Olivia toekan rok Olivia toekan rok

Klik hier om bij Sproet & Sprout te shoppen

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie