5 X MINIMALISTISCHE KINDERKLEDING MERKEN

The key tot succes voor een goede outfit is de balans tussen mooie basics en trendy musthaves. Het mixen en matchen van verschillende items. En dat basic items ab-so-luut niet saai hoeven te zijn bewijzen deze 5 minimalistische kinderkleding merken wel! Mooie stoffen, oog voor detail, fijne uni’s, streepjes en modellen. Soms is het juist de eenvoud van een item wat het zo mooi maakt en doet laten spreken. Wat vinden jullie van deze 5 minimalistische kinderkleding merk? Enjoy!

1. Little Label
Happy kids make happy moms, is het credo. Little Label biedt een complete collectie aan mooie basics van goede kwaliteit, comfort en pasvorm voor jong tot oud. Tijdloze maar toch zeer stijlvolle en trendy designs die de garderobe van je kind compleet maken!

Onlangs bijgewerkt12

2. Gray Label
Dit prachtige kinderkleding merk biedt kleding voor de kleine minimalist. De collectie van Gray Label bestaat uit tijdloze, unisex items van hoge kwaliteit waarbij ze gebruik maken van 100% ecologische katoen. Bij Gray Label houden ze het graag simpel, mooie kleuren en ontwerpen. Wij zijn fan!

Girl-in-salopette-and-boy-gilet

3. House of Jamie
House of Jamie staat voor soft, clean en minimalistische baby essentials. Alle items zijn tijdloos en het gehele jaar door te dragen, hoe fijn! Minimalisme is de basis van de ontwerpen en het terug kerende strikje is een fijn en kenmerkend detail dat het kinderkleding label een speels karakter geeft. De stoffen zijn eco-friendly, zacht voor kids en duurzaam in gebruik.

ruffled-summer-dress-vintage-grey-new

4. NUNUNU
Comfortabele, coole kinderkleding voor jongens en meisjes met hier en daar een uitgesproken print. Kenmerkend voor de kinderkleding van NUNUNU is het gebruik van de ”kleur” zwart. Tijdloze ontwerpen, goede kwaliteit en grafische prints. Dit kindermode merk kun je zeker een toevoegen aan je favorieten.

Schermafbeelding 2016-06-06 om 09.56.40

5. Mingo.
Dit kindermode merk is toch wel één van onze favorieten! De collectie van Mingo. bestaat uit minimalistische designs, is gemaakt van fijne en zachte materialen en is functioneel. Tijdloze items die ook nog eens unisex zijn zeker een kindermode merk om in de gaten te houden!

image-001

Houd jij ook zo van minimalistische kindermode merken? En ken jij nog een kindermode merk dat zeker aan dit lijstje kan worden toegevoegd? Laat het ons weten op onze Facebook Pagina!

 

Tags: ,

Plaats een reactie