ZOMERSE MIX & MATCH | OUTFIT NINA


Yes! Wat een heerlijke en zonnige dag is het vandaag en bij lekker weer hoort natuurlijk een zomerse outfit! Zo fijn als de temperatuur het toelaat om zonder jas en met blote benen naar buiten te gaan. Nina kan in haar outfit lekker rennen en spelen met haar vriendinnen. Ze draagt een heerlijk comfortabel rokje van Imps & Elfs dat door de zachte jersey stof soepel valt. De heldere blauwe kleur van de streep geeft het rokje een frisse uitstraling en eerlijk is eerlijk, streepjes doen het altijd goed! Zo draagt Nina op haar rokje een top met wederom een fijne dun streep motief, van Bellerose. Doordat de kleurtinten van de top wat neutraler zijn kun je gemakkelijk meerdere streep items met elkaar combineren. Een paar toffe roze gympen eronder en de zomerse outfit is compleet! Nina kan er heerlijk op uit. Enjoy!

Je kunt via deze link Bellerose shoppen

5A1A9807

5A1A9822

5A1A9844

5A1A9905

5A1A9883

Klik hier om Bellerose te shoppen

Wat vind jij van deze outfit van Nina?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie