OLIVIA IN L’ENFANT SAUVAGE

In een vorige blog vertelde ik jullie al over het merk L’enfant Sauvage en het gezichtje van ‘Nijntje’. Het is natuurlijk niet het gezicht van Nijntje. Het is een schattig mondje met snorhaartjes ernaast. Dit komt heel ver weg overeen met Nijntje.

Deze antraciet grijze romper is eigenlijk heel simpel maar toch super cool! Juist deze print maakt dit rompertje helemaal af waardoor je het goed kan dragen met alleen een broekje en met koudere dagen een vestje erover heen.

De kwaliteit van het merk is heel goed. Het zijn mooie en fijne stoffen die ook na een aantal keer wassen goed blijven. De pasvorm van deze kleding vind ik persoonlijk ook erg goed, de kleding sluit mooi aan.

Klik hier om naar de webshop van het mooie merk te gaan

L'enfant Sauvage romper

L'enfant Sauvage romper

L'enfant Sauvage romper

L'enfant Sauvage romper

Wat vinden jullie van dit rompertje?

Klik hier om naar L’enfant Sauvage te gaan

Tags: , ,