OLIVIA IN L’ENFANT SAUVAGE

Voor Olivia heb ik een paar rompertjes geshopt bij L’enfant Sauvage. Dit is een heel gaaf nieuw merk uit Barcelona wat afgelopen lente werd gelanceerd. Veel items uit deze collectie zijn voor zowel jongens als meisjes.
Ik vind persoonlijk de collectie erg leuk, eigenwijs en stoer. Voor Olivia heb ik het witte rompertje met de tekst ‘Stay Wild’ uitgekozen. Het rompertje is nog een beetje aan de grote kant, maar gelukkig groeit ze als kool op dit moment. Dus over een paar weken zit het als gegoten.  Naast dat het een ontzettend stoer rompertje is, ben ik erg te spreken over de kwaliteit.
De volgende keer laat ik jullie het andere rompertje gezien wat ik heb geshopt voor Olivia.

Ben je nieuwsgierig naar de rest van deze collectie? Neem snel een kijkje op L’enfant Sauvage.
Goed om te weten, de kleding is nu in de sale!

Lenfant Sauvage romper

Lenfant Sauvage romper

Lenfant Sauvage romper
Klik hier om naar L’Enfant Sauvage te gaan
Zijn jullie ook zo enthousiast over dit nieuwe merk?

Tags: , , ,

Plaats een reactie