GESPOT! MINI X


Kennen jullie het kinderkleding merk MINI X al? Zo niet, let dan goed op want dit is echt weer zo’n tof merk dat je echt niet wilt missen! MINI X is een kinderkleding merk uit Los Angeles en ontwerpt super hippe en toffe items voor kids. De webshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items! Verrassende en opvallende graphics, coole kleurencombinaties en een groot deel van de collectie is nog eens unisex ook! Alle kleding wordt gemaakt in LA van zacht katoen wat het erg comfortabel maakt voor kinderen om te dragen. De collectie van MINI X bestaat uit meerdere segmenten want naast alle coole print items biedt dit kindermode merk ook fijne basics die je perfect kunt mixen en matchen met de andere items! Kortom, een te gek merk voor kids die graag lekker op vallen!

Wat vind jij van MINI X? En welke items zouden wel bij jouw kids in de kast mogen belanden? Laat het ons weten op onze Facebook Pagina!

Je kunt via deze link naar de website van MINI X

MINI X KINDERKLEDING KINDERMODEBLOG

MINI X UNISEX KINDERKLEDING KINDERMODEBLOG

mini x kinderkleding merk gespot

unisex kinderkleding mini x kindermodeblog

mini x kinderkleding jongen en meisjes

mini x basic unisex kindermodeblog

mini x cactus sweater kindermodeblog

Klik hier om naar de webshop van MINI X te gaan

Wat vind jij van dit kinderkleding merk?

Lees ook: Tip COS kinderkleding

Tags: , , ,

Plaats een reactie