QTIE OLLY | OUTFIT OLIVIA

Dieren zijn echt Olivia’s favoriet op dit moment. Waarschijnlijk zijn heel veel kinderen gek op dieren. Olivia vindt ze geweldig, in ieder geval in boeken, op tv en in het echt, maar wel op aftand. Te dichtbij vindt Olivia reuze spannend en soms een beetje eng.

Heel soms zijn er momentjes dat ik haar wil verwennen of belonen. Dit keer wilde ik haar heel graag belonen. Natuurlijk kies ik een beloning uit waar ik zelf ook blij van word, dus het werd een longsleeve. Deze kon ze nog wel eentje extra gebruiken. Ze is de laatste tijd zo hard gegroeid dat veel shirtjes toch wel aan de kleine kant zijn.

Olivia mocht op de website van Qtie een shirtje uitzoeken. Binnen een paar seconde was het al duidelijk, het werd de olifant. De kleur is een soort mint, maar volgens Olivia is alles wat groen, mint en blauw is, BLAUW! En aangezien blauw haar favoriete kleur is en er een olifant op staat was dit toch wel het shirt voor Olivia. Zij happy = mama happy!

In het echt is het shirt nog leuker! Het is gemaakt van een heel zacht stofje en de Olifant is met vilt erop gemaakt, zowel de voor als achterkant van de olifant. Een vrolijk shirt waar heel veel kinderen blij van worden. En volgens Olivia heeft de olifant dikke billen 😉 .

Je kunt het T-shirt van Qtie hier shoppen

Qtie Olly outfit Olivia

Qtie Olly outfit Olivia

Qtie Olly outfit Olivia

Qtie Olly outfit Olivia

Qtie Olly outfit Olivia

Qtie Olly outfit Olivia

Klik hier om naar de website van Qtie te gaan

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie