PIUPIA | OUTFIT OLIVIA

PIUPIA, een gaaf en hip kinderkleding merk. Het merk is vrij nieuw en komt uit Engeland. De trouwe volgers van Kindermodeblog zullen dit merk al voorbij hebben zien komen. De sweater die Olivia draagt, heeft Tibeau laten zien in een andere kleur, namelijk met een blauwe pinguïn.

PIUPIA staat bekend om zijn comfortabele kleding met mooie kleurrijke prints en illustraties. De kleding is tot in de kleine details mooi en origineel afgewerkt . Daarnaast zijn ze bewust met het milieu bezig en houden ze rekening met het gevoelige babyhuidje. Wat wil je nog meer voor je kleintje?

Voor Olivia heb ik deze stoere en lieve sweater uitgekozen. Het is een heerlijk zachte sweater in een crème kleur met een gele pinguïn erop. Olivia zit in de fase dat ze erg dol is op dieren. Deze trui viel ook bij haar meteen in de smaak. En niet te vergeten papa! Papa zei meteen: “deze sweater vind ik zo cool. Dit soort sweaters zijn gewoon makkelijk, die zouden we meer moeten hebben”.  En gelijk heeft papa. Het is een handige sweater en makkelijk voor ieder seizoen.

De sweater heb ik gecombineerd met twee broekjes van Zara Kids.

PS: goed om te weten, het is nu sale bij PIUPIA 🙂

Klik hier om deze Pinguin sweater van PIUPIA te shoppen

piu pia sweater Olivia piu pia sweater Olivia piu pia sweater Olivia piu pia sweater Olivia piu pia sweater Olivia

Wat vinden jullie van deze sweater?

Klik hier om naar de website van PIUPIA te gaan

 

 

Tags: ,