QTIE SMILE | OUTFIT JADE


Yesssss! Eindelijk! Zal de zomer nu dan toch echt een beetje door gaan breken? Ik kan niet wachten en word zielsgelukkig van de warme zonnestralen op mijn gezicht. Vrolijke mensen, lachende kinderen die lekker aan het spelen zijn, zo hoort het te zijn toch? Het T-shirt van Jade is ook een reden om blij van te worden. Jade draagt een T-shirt van Qtie en deze heeft door de mint kleur een frisse en zomerse uitstraling. Het smile gezichtje op de voorkant én achterkant maakt dit T-shirt natuurlijk extra speciaal. Het fijne borduursel geeft het shirtje een rijke look en oogjes op kleding is helemaal hot! Jade draagt haar longsleeve T-shirt op een fijn streep shortje van Zadig & Voltaire. Leuk detail zijn de twee kleine zakjes op de voorkant van het broekje die ‘m net weer even anders maken. De roze gequilte bomber van de Zara – musthave! – maakt de outfit helemaal af en is ideaal wanneer het ‘s ochtends nog wat frisser is buiten. Jade is ready for some fun! Keep on smiling 😉

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

_63A6276

_63A6402

_63A6426

_63A6343

_63A6321

_63A6308

Klik hier om direct naar de webshop van Qtie te gaan

Wat vind jij van de outfit van Jade?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie