ICE ICE BABY |OUTFIT OLIVIA

Rustige, neutrale kleuren en fijne basics dat past goed bij mij. Dit is veilig en staat altijd goed, misschien kies ik de veilige weg wel ‘te vaak’. Wat opvallend is; online trekken hippe prints altijd meteen mijn aandacht. Zo nu en dan kan ik het ook niet laten om een item te scoren met een hippe print. Ik weet namelijk dat ik Olivia hier heeeeeeel blij mee maak.

– Ice cream is alwasy a good idea

Via Polarn O. Pyret heb ik een lekker opvallend jurkje met een te gekke print geshopt. Een blauw jurkje met een all over ice cream print. Het jurkje sluit aan het bovenlijfje mooi aan en loopt vanaf Olivia’s middel lekker speels naar buiten. Een jurkje wat deze zomer en tijdens onze vakantie waarschijnlijk heel veel gedragen gaat worden. Het is een makkelijk jurkje om aan te trekken van een fijne en zachte kwaliteit. Bovendien is blauw op dit moment haar lievelingskleur. Als Olivia een keus heeft, kiest ze altijd blauw ‘bauw’!

Zoals ik al aangaf kies ik vaak voor de veilige weg. Nu heb ik gekozen voor een jurkje van Polarn O. Pyret omdat ik ontzettend fijne ervaringen heb met dit merk. Mooie kleding en van een goede kwaliteit.

Kies jij ook graag een veilige weg of ga jij juist voor iets opvallends?

Je kunt hier klikken om dit jurkje te shoppen

polarn o pyret jurk ijsjes Olivia

polarn o pyret jurk ijsjes Olivia

polarn o pyret jurk ijsjes Olivia

polarn o pyret jurk ijsjes Olivia

polarn jurk4

Klik hier om naar de website van Polarn O. Pyret te gaan

Wat vind jij van Olivia haar outfit?

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie