POLARN O. PYRET | OUTFIT OLIVIA

Door Yvon

Eindelijk… het is bijna lente. De afgelopen dagen is het goed te merken, het is weer langer licht, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en het zonnetje begint te schijnen. Tijd voor een grote voorjaarschoonmaak en tijd voor een nieuwe zomerse garderobe voor zowel de meisjes als voor mezelf. Een paar leuke items heb ik al gescoord maar voor Olivia ben ik nog niet klaar. Zij is in een keer zo groot geworden, een echt dametje met lange slanke benen; I LOVE IT!

Naast jurkjes en rokjes zijn leggings ook welkom…. gelukkig! Bij Polarn O. Pyret heb ik een super gave en vrolijke legging gescoord met een dierenprint. Deze viel bij Olivia helemaal in de smaak en ze moest en zou deze legging meteen aan trekken. ‘Mama KIJK!… diertjes’ gaat het nu heel de dag!

Een vrolijke legging met een all over insecten print. De legging heeft een goede pasvorm, lange been lengte en heel fijn: verstelbare taille door elastische knoopsgatenband aan de binnenkant.
De kwaliteit van dit merk is echt heel goed, het draagt fijn en blijft na een aantal keer wassen mooi. Dit vind ik wel een must aangezien kleren om de haverklap in de was gaan.

Nu het nog wat frisser is draagt Olivia deze legging met een heerlijke trui en sneakers eronder. In de zomer is het ook heel leuk te combineren met een leuk (streepjes) shirt en een spijkerjack.

Olivia heeft de zomer al in haar bol 🙂

Je kunt deze legging hier shoppen

polarn o pyret legging insecten Olivia

polarn o pyret legging insecten Olivia

polarn o pyret legging insecten Olivia

polarn o pyret legging insecten Olivia

polarn o pyret legging insecten Olivia

Klik hier om meer van Polarn O. Pyret te shoppen

Wat vind jij van Olivia haar outfit?

 

Tags: ,

Plaats een reactie