POPULAIR KINDERKLEDING MERK POPUPSHOP


Jurkjes! Ze zijn gemakkelijk te combineren, je bent zo klaar én ze zijn ideaal voor de zomer! Emma draagt haar jurkje van het kinderkleding merk Popupshop en zucht… dit is toch wel echt één van onze favorieten! Het model, de stof, de kleuren combinatie, de print, alles aan dit jurkje klopt. Popupshop staat bekend om haar moderne basic modellen met coole prints voor jongens en meiden en is razend populair! Het jurkje van Emma is girly en stoer tegelijkertijd en ook zeker geschikt voor meerdere gelegenheden. Emma draagt haar jurkje hier met stoere Converse gympen, waarmee ze lekker kan rennen en spelen! Wanneer het buiten nog iets frisser is style je het jurkje fashionable af met een fijne legging en een jasje. Have a lovely day!

Pssssssst, ben jij zelf nou ook he-le-maal weg van dit printje?! Check dan zeker snel de website want ook voor jezelf kun je hier shoppen!! Hoe leuk?

Via deze link kun je het jurkje shoppen

5A1A8726

5A1A8728

5A1A8696

5A1A8743

5A1A8664

Klik hier om naar de website van Popupshop te gaan

Ben jij ook fan van dit kinderkleding merk?

Foto’s door Alina Krasieva Photograpy

Klik hier om te zien hoe onze Aimee dit jurkje draagt

Tags: , ,

Plaats een reactie