UV KINDERKLEDING | BEACH & BANDITS


Door: Marlous

Ik ga op vakantie en neem mee….

We zijn er klaar voor. De koffers zijn nog net niet gepakt, maar de zomergarderobe is compleet en de laatste vakantiebenodigdheden zijn gekocht. Kom maar op met die strandvakantie!

Heerlijk twee weken lang zandkastelen bouwen, in de golven spelen, krabbetjes vangen en eindeloos schelpen zoeken. Maar dit alles natuurlijk wel met de nodige zonbescherming. Hoewel onze kinderen helemaal niet moeilijk doen over het insmeren met zonnebrandcreme, is de UV-kleding toch een van de eerste items die ik in de koffer gooi. Voor het gemak, maar ook voor de extra bescherming.

Het merk Beach and Bandits is dit jaar al een aantal keer genoemd, maar zeker de moeite waarde om nog eens onder de aandacht te brengen, want dit merk heeft zulke leuke en coole UV-kleding op de markt gebracht. Eindelijk!
Timo draagt hier het gave Salty Hair t-shirt. Hij vindt het zelf een geweldig stoer t-shirt en draagt het daarom graag (niet alleen in de zon 😉 ) Het t-shirt is dan ook erg comfortabel. Het blocked zowel UVA als UVB straling. Je trekt het t-shirt gemakkelijk over het hoofd aan, door de ritssluiting bij de hals. Het is luchtig, droogt snel en is erg mooi afgewerkt.
De hippe UV-kinderkleding van Beach and Bandits is een absolute must voor een zon-, zee- en strandvakantie. Wij zijn fan!

Via deze link kun je Beach and Bandits shoppen

IMG_8571 (1)

IMG_8584 (1)

Klik hier om Beach & Bandits te shoppen

Heb jij al UV kleding gekocht voor je kindje?

Tags: , ,