SPROET & SPROUT | OUTFIT LOÏS


Let’s go banana’s! Deze zomer kunnen we er niet meer omheen: de fruit prints! Gelukkig maar want het ziet er zo heerlijk vrolijk en zomers uit. Loïs is ook helemaal happy in haar denim jurk van Sproet & Sprout. Een stoer maar toch ook heel girly zomerjurkje waarin je kleine meid helemaal hip de deur uit gaat! Het denim jurkje voelt heel zacht aan en wat ook fijn is om te weten is dat de binnenkant is afgewerkt met een luierbroekje. Echt ideaal, want zo kan jouw kleine meid netjes voor de dag komen en zorgeloos spelen en bewegen. De bananen print maakt van dit jurkje een echte eye-catcher zonder dat deze te opvallend aanwezig is! Een jurkje dat geschikt is voor meerdere gelegenheden. Loïs draagt haar jurkje met stoere witte gympen van converse, maar ook met een paar lieve sandalen kun je het jurkje prima af stylen! Enjoy!!

Je kunt het jurkje van Sproet & Sprout shoppen via deze link

5A1A9125

5A1A9091

5A1A9172

5A1A9128

5A1A9110

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van dit jurkje van Loïs?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie