KUKUKID | OUTFIT DRAGO


Door Joice:Kukukid is een heel cool Pools kinderkleding merk en de stoere Dino Hoodie die Drago draagt bewijst wel waarom! Dit merk behoort dan ook tot 1 van de meest toffe Poolse kinderkleding merken, zoals eerder deze week al werd geblogd op Kindermodeblog.
De Dino Hoodie van dit merk is echt een iconische ontwerp, het motto van Kukukid is: “We’re rebel but cute” en dat is alles waar deze Hoodie voor staat!Zoals jullie weten ben ik gek op dierenprintjes, dus als je dan een soort van dierenprint in 3D ziet dan MOET je het gewoon kopen.
Het is niet 1 van de meest goedkope Hoodies, maar o zo mooi en zacht van kwaliteit en het combineert werkelijk overal bij. Ik heb het nu gecombineerd met de mooie nature print legging van Popupshop en slip-ons van het merk Maá Shoes.
In Nederland is een capuchon altijd handig en in die fijne steekzakken past heel veel speelgoed.
Als je deze Hoodie dan ook nog op de groei koopt, doet het niet zo’n pijn aan je portemonnee en heb je toch wel een echte Must-have gekocht hè?!
De Hoodie is er ook in het zwart, maar het bestaat ook in een wat dunner katoenen model en in een waterbestendig Jas model.

Drago is helemaal weg ven deze Dino Hoodie en loopt er vrolijk in rond te stampen, gelukkig niet zo hard als een echte Dino 😉 Vinden jullie deze Hoodie ook een echte Must-have?

 DSC01720
DSC01897
DSC01764
DSC01896
DSC01884
Wat vind jij van deze hoodie van Drago?
Tags: , ,

Plaats een reactie