STELLA MCCARTNEY | OUTFIT DRAGO


Door Joice:
“Ik ben een superheld, klaar voor de start af!” Drago mijn zoontje van 3 jaar rent op en neer in de kamer met zijn handen in een Superman-houding. Ieder kind is natuurlijk een superheld, maar Drago neemt deze baan tegenwoordig wel heel erg serieus. Zelfs als mensen aan hem vragen hoe hij heet, zegt hij: “Ik ben Drago de superheld!” Dus ik ben gaan speuren en heb deze coole T-shirts gevonden.
Makkelijk te combineren met een jeans (het liefst met stretch erin) of een baggy broek, want die baggy broeken zitten zo lekker tijdens het spelen.
Drago draagt een T-shirt van het mooie merk Stella McCartney, de opdruk op de achterkant is misschien nog wel leuker dan die op de voorkant. En geen paniek deze cape is 100% veilig om te dragen, als je de film “The Incredibles” hebt gezien begrijp je wat ik hiermee bedoel: No Capes! Het shirt is gemaakt van biologisch katoen en voelt ontzettend zacht aan je huid.  Let op, het merk Stella McCartney valt bijna altijd kleiner uit, dus koop gerust een maatje groter zodat je kindje er lang van kan genieten.
Ik ben enorm fan van het merk Stella McCartney, dit o.a. om de creatieve en grappige opdrukken op de kleding. Maar het merk heeft meer dan alleen dat en daarom stel ik jullie volgende keervoor aan: Will, Lee en Jay. Als je bekend bent met het merk weet je vast wel over “wie” ik het heb.
unnamed-1
unnamed-4
unnamed-2
unnamed-5
unnamed
Wat vinden jullie van het T-shirt van Drago?
Tags: ,

Plaats een reactie