BOBO CHOSES | OUTFIT DAILA

Wanneer het buiten mooi weer wordt, de vogels beginnen te fluiten en de winterkleding wordt ingeruild voor zomerse items komen de jurkjes ook weer uit de kast. Super gemakkelijk, want je hoeft verder niet al te veel na te denken over de rest van je outfit en heerlijk om te dragen met blote benen. En dat jurkjes ook heel stoer kunnen zijn en niet perse alleen maar meisje meisje, bewijst dit exemplaar van Bobo Choses wel! De jurk van Daila valt iets ruimer, heeft een vintage groene streep print en kleine zakjes op de voorkant. Een jurkje ideaal voor het lekkere weer, maar is het iets frisser dan gooi je er gemakkelijk een stoere bomer overheen! Daila haar bomber jas is van LP Boys, maar ook voor meiden is deze bomber echt de bom 😉 Een paar coole Dr Martens eronder en de outfit is helemaal af. De zwarte lak laag zorgt voor een mooie glans wat de schoenen en de rest van de outfit toch weer een girly twist geeft! Happy day!

Je kunt via deze link de jurk van Bobo Choses shoppen

5A1A0368

5A1A0393

5A1A0488

5A1A0412

5A1A0405

Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van de outfit van Daila?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie