MIX & MATCH | OUTFIT MEGHAN


Wat is er nou leuker dan het mixen & matchen van verschillende merken, items, kleuren, printjes en patronen! Om vrolijk van te worden, want er zijn zo onwijs veel verschillende mogelijkheden en combinaties te maken! Niets is te gek en laat je creativiteit lekker los! Meghan draagt een op het eerste gezicht wat basic top van Bellerose, maar wanneer je goed kijkt is deze alles behalve saai! Het materiaal is super zacht en er zit een fijne structuur in de stof, de heldere smaragdgroene  kleur maakt van deze top een echte eyecatcher! Meghan draagt haar top op een girly rok van Little Pieces die ook een subtiel cirkel patroon heeft. Een super fijn rokje voor de zomer dat je overal mee kunt combineren! De zwarte slangenprint sandalen van Rainbow & Snow maken de outfit helemaal af! Een hippe en fashionable look waarin Meghan heerlijk kan spelen en bewegen! Have a lovely day!

Je kunt de top shoppen via deze link

5A1A9393 5A1A9498 5A1A9529 5A1A9461 5A1A9518

 

 

 Klik hier om Bellerose te shoppen

Wat vind jij van deze zomerse look?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie