ZEZUZULLA JURKJE | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

Yes! De lente is begonnen! Kom maar op met die zonnestralen! De social media stonden vorige week vol met foto’s om het begin van de lente te vieren. Als ik dan nu naar buiten kijk, dan word ik daar nog niet zo vrolijk van. Bewolkt, grauw en nog zeker geen tijd voor blote benen.

Maar dat betekent niet dat we nog niet vooruit kijken natuurlijk! Waar ik namelijk wel heel vrolijk van word is dit leuke gele jurkje van Zezuzulla! Dit vrij nieuwe label uit Polen geeft een vrolijke frisse look. De voorjaarscollectie zit vol moderne ontwerpen, mooie kleuren en toffe prints. En wat ik zelf ook heel belangrijk vind is dat de stof zacht en fijn aanvoelt voor mijn kleine meid.

We moeten ‘m nu nog maar even met een maillot dragen…  Mckenzie is in ieder geval al fan van haar ‘poezenjurk’!

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

IMG_1116

IMG_1108

IMG_1118

IMG_1119

IMG_1117

Klik hier om te shoppen bij Zezuzulla

Wat vind jij van dit nieuwe merk?!

 

Tags:

Plaats een reactie