GSUS | OUTFIT PIM


Wat draagt Pim een toffe jongens outfit! En bij het zien van dit fleece vest van GSUS komen de herinneringen vast weer bij je naar boven! Want wat was én is dit vest razend populair. Dit seizoen kwam GSUS met de comeback van het fleece vest en dat is goed nieuws! Want nu kan ook je zoon of dochter shinen in een mooi exemplaar! Ook Pim is is helemaal blij met zijn vest dat hij gemakkelijk kan combineren door de diepe blauwe kleur. Ideaal als ‘tussen’ jas voor de nog koele ochtenden en avonden, maar ook in het najaar heel goed door te dragen! Pim draagt zijn bomber shape vest op een bleached denim en een T-shirt van de Zara. Een paar coole sneakers eronder en Pim is er helemaal klaar voor! Enjoy!

Je kunt hier het fleece vest van GSUS shoppen

_MG_9490-55-55

_MG_9443-8

_MG_9507-72

_MG_9512-77

_MG_9493-58

_MG_9552-117

_MG_9481-46

Klik hier om te shoppen bij GSUS

Heb jij ook zulke goede herinneringen aan het GSUS fleece vest?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie