GSUS JURKJE | OUTFIT LORELL


De zomervakantie komt steeds dichterbij en met al die leuke zomerse items die de laatste tijd voorbij komen wordt het zomergevoel bij ons ook steeds sterker! Als het aan ons ligt kun je van de zomer niet genoeg jurkjes in de koffer van je dochter (en van jezelf..) stoppen. Met een leuk jurkje creëer je binnen een paar tellen een leuke zomerse look die ook nog eens heerlijk comfortabel en lekker luchtig is. We lieten je eerder al dit leuke zomerse exemplaar zien, en vandaag heeft Lorell ook weer een super tof jurkje aan. Het jurkje is van Gsus en zit heerlijk comfortabel door de tricot stof. Door de ‘fantasy’ animal print en de stoere rits aan de voorkant krijgt het jurkje net even wat extra’s. Combineer met een stoere of grappige zonnebril, een hoedje en stoere sneakers of slippertjes en je bent klaar voor een zomerse dag! Wat vind jij van Lorell’s zomerse outfit?

Je kunt het Gsus jurkje shoppen via deze link

6klein

4klein

7klein

9klein

gsus jurkje

 

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

Wat vind jij van Lorell’s jurkje?

Foto’s door Jamie Snoeck

Tags: ,