COMEBACK | GSUS FLEECE VEST


Never change a winning team, dat moeten ze bij Gsus gedacht hebben! Want de comeback van het iso fleece vest is daar! En dat is goed nieuws, want dit vest wat bij vele van jullie bekend is en waar menig kind zich buiten suf in heeft gespeeld is terug van weggeweest! Hij wordt zowel gebruikt als vest en tussen jas en kan op deze manier het hele seizoen mee! En dat is nog niet alles. Nee. Want naast het vertrouwde hoodie model brengt gsus ook nog een vernieuwd bomber model op de markt! En laat dat nou net een shape zijn die we dit seizoen volop gaan zien!

De vesten hebben een frisse nieuwe kleur gekregen. De jongens varianten zijn ”midnight blue”. Een stoere kleur die gemakkelijk te combineren is! En voor de meiden zijn de vesten er in ”fiercy coral”, een opvallende fluor kleur helemaal volgens de laatste kindermode trends!

En wij hebben super gaaf nieuws voor jullie!! Want wij hebben een super leuke actie die wij graag met jullie willen delen. Wij mogen namelijk maar liefst 10X een gsus fleece vest weggeven! Hoe cool is dit?!! Wat moet je doen?

  1. Laat een reactie achter op de Facebook pagina van Kindermodeblog onder deze post
  2. Like de Facebook pagina van Gsus

Simpel toch?!  Meedoen kan t/m vrijdag 18 maart! Zaterdag 19 maart worden de winnaars bekend gemaakt!  Good luck!

 

 

j160273160_5014_1

j160283260_4007_1

IMG_2558_werk_RGB_2

IMG_2810_werk_RGB_2

IMG_2616_werk_RGB_2

IMG_2742_werk_RGB_2

 

Wat vind jij van het fleece vest van Gsus?

De 10 gelukkigen winnaars van het GSUS fleece vest zijn: Francien Dijkstra – Claudia de Oude – Melanie Krap – Kiki van Hijum – Tjarda de Heer – Maartje Verhees – Cornelie van der Wouden – Valerie Fredzess – Karyn Winters en Sophie Wanders Fortuin ! Gefeliciteeeeeerd!!! 

Sturen jullie snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl ?! Vergeet hierbij niet de maat, het model en het adres te vermelden! Dan komt het vest zo snel mogelijk jullie kant op. 

Tags:

Plaats een reactie