ZWARTE KINDERKLEDING | OUTFIT FÉ


De zwarte jurk die Fé vandaag draagt is van het Deense merk Popupshop. Als je waarde hecht aan duurzaamheid en organische kwaliteit dan ben je hier aan het goeie adres. Het is een comfortabele kinderkleding collectie met veel mix & match mogelijkheden, want de collectie heeft echt hele uiteenlopende stijlen, maar die je wel perfect op elkaar kunt afstemmen. Denk aan kwalitatieve effen basics zoals shirts, truien en sweats maar ook super opvallende beesten items.
De te gekke legging van Fé is van Gsus. Een echte musthave voor in je kast, maar vooral voor aan je benen 😉 De simpelheid van deze legging in combinatie met de prints op de knieën geeft het Wow effect en tovert een glimlach op je gezicht. We love it! Jij ook?

Via deze link kun je direct de legging shoppen

_63A0570

_63A0596

_63A0606

_63A0619

_63A0560

_63A0532

_63A0499

Klik hier om Gsus bij Kixx online te shoppen

 

Wat vind jij van deze outfit?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie