MIX & MATCH|OUTFIT NANNA

Soms heb je van die items waar je hart meteen een sprongetje van maakt! Waar je vrolijk van wordt omdat ze iets speciaals hebben. Het jasje van Nanna is zo’n item en is van de Zara! Het model van een basic spijkerjasje, maar door de off white kleur gelijk al heel zomers en fris! De kleurrijke borduursels en en glazen kraaltjes maken van dit jasje natuurlijk een echte eye-catcher! Vrolijke en zomerse details met een bohémien look en feel! Een jasje dat super gemakkelijk te combineren is en een outfit gelijk net dat beetje extra’s geeft. Nanna draagt haar bohémien spijkerjasje op een zwart skinny jeans en een T-shirt met sterrenprint van glitters. De zwarte jeans geeft de outfit een stoere twist, maar ook op een lichte jeans staat dit jasje super leuk! Een perfecte look voor het voorjaar! Laat de zon maar komen, Nanna is er helemaal klaar voor!

Je kunt het jasje shoppen via deze link

 

_MG_5888-31

_MG_5815-1

_MG_5824-6

_MG_5873-22

_MG_5885-29

_MG_5894-36

Klik hier om te shoppen bij de Zara

Wat vind jij van de outfit van Nanna?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie