OVERSIZED SWEATERDRESS | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Is het normaal dat als je een meisje van 1,5 jaar bent … je alles bij elkaar brult, omdat je persé iets wilt?? Ik wist niet wat me overkwam toen ik haar laatst een vestje aantrok. Ze begon toch als een malle te krijsen – alsof er iemand haar kneep, zo hard! Ik dacht namelijk dat ik haar arm had gebroken ofzo. Maar dat bleek niet het geval, want zodra ik het vestje uittrok, stopte het gekrijs. Ze koos vervolgens zelf een ander vestje uit en rende vrolijk weg. Grrr, dit gaat nog pittig worden voor me. Haar broer had nog niet zo’n eigen mening wat betreft kleding op deze leeftijd.

Voor zover het me nog gaat lukken, ga ik toch mijn mening qua kledingstyle proberen door te drukken. Je hebt het vast al voorbij zien komen, maar ik ben sinds kort groot fan van tuniekjes en oversized sweaters. Die tuniekjes zijn makkelijk te vinden online. Maar die oversized sweaters in maatje 1,5 jaar blijkt toch erg lastig. Totdat ik laatst tijdens online shopping op de website Once Upon a Pink Cloud kwam. Daar werd ik verliefd op de witte oversized sweaterdress met zwarte kruisjes. Super tof! Ik heb er meteen voor de koude dagen een coole muts met pompom muts bijbesteld. Ze hebben trouwens ook super gave andere accessoires. Deze website komt weer op mijn favorietenlijst.

Vandaag is Aimee zwart/wit gestyled. Haar oversized sweaterdress heb ik gecombineerd met een grijze panty met motief. De muts en sjaal maakt deze eenvoudige outfit net iets stoerder.

Via deze link kun je shoppen bij Once Upon a Pink Cloud

DSC_1217

DSC_1239

DSC_1257

DSC_1260

DSC_1271

DSC_1233

Shop hier bij Once Upon a Pink Cloud

Wat vind jij van deze combinatie?

Tags: ,

Plaats een reactie