LUBLUE LEGGING | OUTFIT LOIS


Shine on! Wat ziet Lois er geweldig uit in haar outfit, die ook nog eens heerlijk zit en waar ze zich makkelijk in kan bewegen. De metallic trend is helemaal hot op dit moment en deze zullen we komend seizoen nog veel voorbij zien komen. De zilveren legging van Lublue die Lois op de foto’s draagt sluit perfect aan op deze kindermodetrend. De zilveren kleur zorgt voor een spannend effect en een ander pluspunt aan deze legging is dat het je outfit net even iets specialer en gedurfder maakt. Wij hebben gekozen voor de combinatie met een opvallende gele trui van Minimize met daaronder nog een roze shirtje met kraagje van Gray Label. Dit maakt de outfit helemaal compleet en Lois is ready to go!

Helaas is de zilveren legging van Lublue de webshop al uitgespeerd, maar niet getreurd ze hebben nog veel meer leuks! Echt even een bezoekje waard!!

Je kunt hier klikken om naar de webshop van Lublue te gaan

_63A9811 _63A9803 _63A9785 _63A9706-001 _63A9709-001 _63A9766-001 _63A9747

Klik hier op the shoppen bij Lublue

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie