ADORABLE KIDZZ | OUTFIT WIEBE


Wat kan je toch onwijs vrolijk worden van al die frisse en fleurige zomercollecties! De ene collectie is nog   kleurrijker dan de ander en hebberig worden wij er zeker van 😉 Jullie ook?! Wiebe voelt zich ook helemaal happy in zijn outfit waarin hij heerlijk naar buiten kan om te rennen en te spelen! Wiebe draagt een aqua groen T-shirt van Picnik Barcelona, een kinderkleding merk uit – je raad het al – Barcelona. De collectie van Picnik Barcelona bestaat uit items met een comfortabele pasvorm gemaakt van zachte materialen. Trendy kleuren en verrassende vintage look prints maken de collectie zeer toegankelijk voor ouders en kids! Wiebe was meteen verkocht toen hij het berensnuit printje op zijn T-shirt zag! Het T-shirt is mooi afgewerkt met een zogenaamde ”raw edge” aan de hals en de onderkant van het shirt. Dit zorgt voor een casual en levendige look! Wiebe draagt het T-shirt met een blazer van Billiebandit. De kleur van de blazer is net een andere tint maar matcht mooi bij het T-shirt omdat ze uit hetzelfde kleurenpalet komen. Een stoere skinny jeans eronder en Wiebe is klaar voor een mooie dag!

Je kunt het T-shirt hier shoppen

_63A1905

_63A1894

_63A1819

_63A1912

_63A1928

_63A1943

_63A1959

Klik hier om te shoppen bij Adorablekidzz

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie