BILLYBANDIT | OUTFIT BENJAMIN

Het is voorjaar, de lente breekt steeds beter door en de frisse zomer kleuren en items komen langzaam weer tevoorschijn! Soms hoeft het samenstellen van een coole outfit helemaal niet lastig te zijn! Benjamin draagt vandaag een licht turquoise blazer van Billybandit. Een klassiek model maar lekker opvallend door het zomerse kleurtje! We hebben de blazer, die ook prima als tussen jasje gedragen kan worden, gecombineerd met een stoer T-shirt en een coole jeans. Deze twee items maken de outfit meer casual en stoer! Op deze manier kun je de blazer voor meerdere gelegenheden gebruiken. Benjamin is klaar om op pad te gaan om met zijn hondje de grootste lol te beleven! Have a lovely day!

Je kunt Billybandit shoppen via deze link

_63A1008

_63A1025

_63A0936

_63A1062

_63A1086

_63A1028

_63A1099

Klik hier om te shoppen bij Billybandit

Wat vind jij van de outfit van Benjamin?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie